Bejelentő-térképes
  Megfigyelés dátuma*:

  Település*

  Terület jelleg

  A terület bekerített-e?

  Helyszín, megközelítés, cím, határoló utcák, HRSZ ha ismert

  Parlagfűfolt nagysága (ha)

  Parlagfű tőszáma

  Művelési ág (szántó, parlag, kert stb.)

  Tulajdonos, kezelő (ha ismert)

  Középpont Google Earth szerinti koordinátái (térkép itt)

  földrajzi szélesség*
  földrajzi hosszúság*

  Egyéb információ

  Csatolt fotó (max 500kb)
  (A sikeres végrehajtás érdekében legalább 1 fotó csatolása kötelező. Kérjük, csak olyan fotókat küldjön be, melyeken a parlagfű és környéke jól felismerhető, mert ezek feltételei a további eljárás megindításának! Ha túl nagy fotót csatol, az Ön internetszolgáltatója sebességétől függően a bejelentés feladásának ideje több perc is lehet! )

  Csatolt fotó (max 500kb)

  Csatolt fotó (max 500kb)

  Csatolt fotó (max 500kb)

  Bejelentő elérhetősége (bizalmasan kezeljük)*

  Segíti a munkánkat, aki fényképet csatol a bejelentéséhez. Kérjük, csak olyan fotókat küldjön be, melyeken a parlagfű és környéke jól felismerhető, mert ezek feltételei a további eljárás megindításának! Külterület esetén az is segítség, ha a fertőzött folt körülbelüli középpontjának földrajzi koordinátáit GPS vagy a Google Earth program segítségével meghatározza és elküldi. (De sem a fénykép csatolása, sem a koordináta nem kötelező része a bejelentésnek.) A kitöltéshez segítséget nyújtunk, ha az info@pme.hu címre elküldi a kérdését.

  * - Kötelező mező  Térképes kereső a koordináták meghatározásához

  Keresse meg a bejelentendő terület hozzávetőleges középpontját, majd kattintson rá. A térkép melletti mezőkben megjelenik a kijelölt pont koordinátája és a legközelebbi lakott területhez tartozó cím. (Ez utóbbi csak kiegészítő információ, a bejelentésben megadott leírást nem módosítja). Amennyiben a kikeresett pont koordinátáit a bejelentésbe kívánja illeszteni, kattintson a koordináták kitöltése gombra.

   

  Kijelölt koordináták:

  Legközelebbi címtalálat: